SJOERDO on Instagram

Post I Like

Showing 11 posts tagged Lion

30 overige features OS X Mountain Lion

Donderdag bij de aankondiging van OS X Mountain Lion werden gelijk de 10 grootste features van het nieuwe besturingssysteem bekend gemaakt.

10 Biggest features Mountain Lion

Apple blog ‘Cult of Mac’ heeft met de Mountain Lion Developer Preview een video samengesteld met nog 30 nieuwe (kleinere) features in 2 minuten. Mountain Lion fans opgelet, bekijk bovenstaande video :)

iMessage op de Mac (concept)

Sinds de release van iOS 5 gebruik ik steeds vaker iMessage als alternatief voor Whatsapp. Voornamelijk omdat vrij veel vrienden van me een iPhone hebben met iOS 5 en ook omdat het geïntegreerd is in het OS en dus sneller en makkelijker te gebruiken is dan bv Whatsapp.

Nu vroeg ik me vorige week af hoe het zou zijn om een iMessage app voor de Mac desktop te hebben, gewoon om te gebruiken in OSX. Gelukkig zijn er anderen die zich dat ook al afvroegen.

Bekijk bovenstaande concept video van iMessage voor de Mac.

iOS 5 en iCloud nu beschikbaar!
Het is een goeie dag voor Apple vandaag, na lang wachten is iOS 5 nu eindelijk beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch. iCloud, iTunes 10.5 en een nieuwe 10.7.2 update voor OSX Lion zijn ook vandaag beschikbaar gekomen.
Alle nieuwe software is nu te downloaden via “software update” op je Mac of PC of via iTunes.

iOS 5 en iCloud nu beschikbaar!

Het is een goeie dag voor Apple vandaag, na lang wachten is iOS 5 nu eindelijk beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch. iCloud, iTunes 10.5 en een nieuwe 10.7.2 update voor OSX Lion zijn ook vandaag beschikbaar gekomen.

Alle nieuwe software is nu te downloaden via “software update” op je Mac of PC of via iTunes.

Nieuwe MacBook Air vervangt witte MacBook

http://www.onemorething.nl/2011/07/nieuwe-macbook-air-vervangt-witte-macbook/

Nieuwe MacBook Air

Het bleef niet bij Lion gisteren, Apple heeft ook nog nieuwe hardware gelanceerd, waaronder een nieuwe Mac mini zonder superdrive, een geupdate Cinema Display met Thunderbolt poort, Facetime HD camera en een heuse ethernet poort en als laatste een nieuw model MacBook Air die tot ieders verbazing de huidige witte plastic MacBook vervangt.

De laptop lijn van Apple bestaat nu alleen nog uit de MacBook Air en de MacBook pro in verschillende schermformaten en specificaties. De 11 inch MacBook Air heeft Apple nu hetzelfde geprijsd als de oude MacBook die 5 jaar geleden het licht zag. De tech blog Gizmodo bracht gisteren een ode aan de MacBook getiteld “We’ll Miss You, Little Plastic MacBook”.

De MacBook Air wordt door het wegvallen van de witte MacBook meer mainstream, raar om straks iedereen op scholen te zien met een MacBook Air onder z’n arm, ik denk dat de verkoop van portable harde schijven wel een flinke boost gaat krijgen aangezien het flash geheugen in de instap Airs nog wat te wensen overlaat.

De nieuwe MacBook Airs komen standaard met Lion voorgeïnstalleerd, dat dan weer wel :)

De leeuw is uit de kooi, download nu Lion

http://www.onemorething.nl/2011/07/de-leeuw-is-uit-de-kooi-download-nu-lion/

Mac OS X Lion

Het lijkt bijna meer een Lion blog dezer dagen, maar dit is dan toch de post der posts van Lion. Apple’s nieuwe besturingsysteem is na lang wachten dan eindelijk beschikbaar! Nu volgt het downloaden en installeren en dan kunnen we genieten van de meer dan 200 nieuwe features!

Ik zal later deze week nog een post maken met de eerste indrukken van Lion :)

Bijna vergeten, hierbij een directe link naar Lion in de Mac App Store