SJOERDO on Instagram

Post I Like

Showing 5 posts tagged Band

Coldplay speelt tribute voor overleden Beastie Boys frontman

Gisteren is Adam ‘MCA’ Yauch, frontman van de band Beastie Boys overleden. Hij was pas 47 jaar oud en heeft tot ieders grote verdriet zijn 3-jarige strijd met keelkanker verloren.

Ter ere van Adam Yauch, speelde Coldplay vrijdagavond tijdens een concert in de Hollywood Bowl in Los Angeles Beastie Boys-hit ‘Fight For Your Right’ als een intieme piano-ballade.

Green Day kondigt album trilogie aan

Green Day heeft gisteren bekend gemaakt dat ze niet één, niet twee maar drie! nieuwe albums gaan uitbrengen, een heuse album trilogie. De drie albums gaan respectievelijk ¡UNO!, ¡DOS! en ¡TRE! heten.

Leadzanger Billie Joe Armstrong plaatste de volgende aankondiging op Twitter

In augustus vorig jaar gaf Green Day een geheim concert in Costa Mesa, California waarbij ze een set met 15 volledig nieuwe nummers ten gehore brachten. Het is niet bekend of deze nummers ook op een van de nieuwe albums verschijnen. Green Day gaat vanaf augustus weer op festivals spelen dus voor die tijd mogen we hopelijk ook een eerste single verwachten.

Het eerste album ¡Uno! verschijnt volgens Armstrong op 25 september 2012, ¡Dos! op 13 november 2012 en ¡Tré! op 15 januari 2013.

Bekijk ook bovenstaande video voor de aankondiging van de band.

Rock Band Blitz

De nieuwste Rock Band game speel je zonder instrumenten!

Rock Band Blitz is een downloadbare game voor PlayStation Network en Xbox Live Arcade en wordt met een gewone controller gespeeld. Spelers moeten met de knoppen de noten raken die op het scherm verschijnen. Spelers kunnen tussen de verschillende instrumenten in een nummer heen en weer springen om zo power-ups en verdubbelaars te pakken.